Wacici-innerfire.com

Begeleiding in transformatieprocessen

Weblog

Toelichting energetische trainingen

Geplaatst op 8 juni, 2020 om 4:50

Dit zijn energetische trainingen waardoor je je immuunsysteem meer kunt versterken.

Je komt hierdoor meer in je kracht.

je komt meer in verbinding met wie jij wezenlijk bent, jouw ware Zelf,

Van daaruit is er een unieke bestemming, een doel of taak, jouw persoonlijke weg op aarde,

Anders dan wat je geleerd hebt in je socialisatie, opvoeding, levenservaringen, emotionele herinneringen en overtuigingen, gedachten over wie jij bent en anderen, en de wereld. het leven. (Ego of afscheidingsbewustzijn en leven in de Dualiteit om huiemee ervaringen op te doen).

Dit geeft vervulling en zingeving!

Vanuit onze oorsprong is het namelijk heel anders, Wij zijn afkomstig uit de Bron, Waarin alles verbonden is en Een. Dat wordt Eenheidsbewustzijn genoemd en het is ook de bedoeling dat wij in dit deze tijd gaan ontdekken, en weer van daaruit gaan leven. Dat is een transformatie en een werdergeboorte, op weg naar Ascensie (ontstijgen aan ons ego, aan illusies en schiijn en het lijden wat daarmee gepaard gaat), en het manifesteren van een beter leven voor jouzelf, jouw omgeving, de aarde en alles wat IS.

Daar wordt in deze trainingen meer over verteld. En hoe je weer in contact kunt komen met die vergeten, versluierde informatie, die jij werkelijk bent!

Je maakt kennis met de Mahatma energie, het complete energie spectrum afkomstig uit de Bron. Deze energie is Ascensie energie die speciaal naar de aarde is gebracht voor het nieuwe tijdperk.

Je gaat de verbinding herstellen, en energetisch opschonen, je celgeheugen, chakra's en DNA, je fysieke en energetische lichamen.

Ook ontvang je prachtige energie overdrachten uit de Lichtwereld (activaties of visualisaties)

Dat alles gebeurt terwijl jij op een matje ligt, in een soort van diep ontspannende halfslaap.

In slaap vallen is ook geen probleem.

Je leert over de energie van de Bron, de Mahatma energie en je leert daar ook zelf healings mee geven.

Je leert over de Holy Trinity energy, de Sacred Feminine (Seraph)  en Sacred Masculine (Melchizedek), samenkomend in de Bron, de Divine,

Deze brengt  balans in jouw mannelijke en vrouwelijke eenrgie en hersenhelften, Ze geeft meer inzicht in jouw transformatieprocessen en ze ondersteunt deze.

Dit en nog veel meer ontvang je en ga je leren. Je kan ook oneindig verder hiermee door diverse trainingen en opleidingen bij de One Consciousness Academy, zowel Live als On Line. Informeer via de Website www.ocacademy.eu.

Juist als jij liever niet hier bent,  jezelf als hooggevoelig ervaart, ongelukkig en/of uitzichtloos, Als je getraumatiseerd bent, je niet in staat voelt om het leven te leven zoals jij het leven wilt. Als je meer zou willen zijn zoals jij je innerlijk voelt maar wat er niet uit kan komen. Uit eigen ervaring zeg ik dat deze training je dan juist op weg kan helpen om jou te voorzien van wat er voor jou meer nodig of wenselijk is.

Ook als je nieuwsgierig bent, of als jij je verder wilt ontwikkelen op jouw (spirituele) pad is dit een uitstekende manier.

Het is wel zo, dat als jij Epilepsie hebt of in het verleden gehad hebt, een Pacemaker hebt, of ernstige psychische of psychiatrische problematiek gehad hebt of nog hebt, dat deze training niet geschikt voor jou is. Ze leidt dan tot verstoringen.

Ik geef drie verschillende trainingen. De eerste is de driedaagse Basistraining, dat is de meest uitgebreide training.

Daarnaast is er de een of tweedaagse Ascenscieclass, waarin je veel leert over Ascensie en ook Mahatma energie ontvangt en toepast.

De eendaagse Angel Light Fascilitator is een Inwijding in het Engelenlicht. je werkt dan puur met de energie van de (aarts)engelen.

Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties