Wacici-innerfire.com

Begeleiding in transformatieprocessen

Mahatma introductieworkshop
Mahatma Mahatma Mahatma

Ik Ben de Mahatma

Ik Ben die Is

De Mahatma in LiefdeMahatma is Sanskriet en betekent “Grote Ziel”

De Mahatma energie bestrijkt het volledige energiespectrum van de Bron met alle stralen en eigenschappen.
Het is de hoogste energie die bestaat.

Deze bijeenkomst geeft de gelegenheid om een clearing te ervaren waarin je totale systeem wordt opgeschoond.
Je ervaart prachtige activaties (inwijdingen) , waardoor je energie trilling verhoogd wordt, en je jouw Meesterschap opnieuw toeeigent, wat jouw geboorterecht is. Je herstelt of activeert de verbinding met jouw Hogere Zelf, je Ziel of I Am Presence.

Je wordt jezelf bewust dat je van daaruit kunt leven en in je authenticiteit en kracht op de aarde kunt staan.

Het maakt je weerbaarder.


Er wordt een Mahatma healing demonstratie gegeven aan wie deze ervaren wil.


Ten slotte ontvang je de prachtige krachtige Trinity Blessing,
Deze bestaat uit een Blessing door mijn handen op je hoofd te leggen, en de energie door te laten stromen van de Bron, de Melchizedek energie en de Serafijnenenergie. Deze synthese herstelt de balans tussen de Sacred Feminine en sacred Masculine.

Ze brengt balans in beide hersenhelften, ze geeft helderheid en inzicht, en werkt ondersteunend voor je transfomatieproces.


Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen.


Je kunt daarna besluiten om je aan te melden voor een van de trainingen die ik aanbied, waardoor je jezelf verzekert van n plekje.
Je leert in deze bijzondere trainingen ook om zelf met de energie te werken.

Daar de Mahatma Avatar van Synthese Master Training bij Senia Melchizedek snel volstroomt biedt de driedaagse Mahatma Practitioner, de een of tweedaagse  Ascensietraining of de eendaagse Angel light Facilitator, alle ontwikkeld door Lotusjoy, Esoterische School voor Bewustzijn en Zelfrealisatie, je de mogelijkheid om basiservaring op te doen met deze mooie diep transformerende trainingen.


Tijdens de introductieworkshop ontvang je ook informatie voor eventuele vervolgstappen die je kunt zetten, na het volgen van een van deze trainingen.

Omdat deze avond een kennismaking is, en omdat ik zoveel mogelijk mensen wil laten kennismaken met deze prachtige vorm van energiewerk, vraag ik van jou het speciale kennismakingstarief van 25 euro.