Wacici-innerfire.com

Begeleiding in transformatieprocessen

Ascensie Basic Class

Een training om je bewustzijn te ontwikkelen, een training die bijdraagt aan jouw pad van Ascensie.

Diepgaande Clearings om je fysieke lichaam, chakra's en energielichamen op te schonen, prachtige krachtige activaties om je frequentie te verhogen en jouw positie van Meesterschap in en van jouw eigen leven te gronden. 

Te leren zien wat Ascensie, de Matrix, 3 d en ego werkelijk betekenen.

Een training waarin je jezelf verbindt met de Spirithelpers van de bovenwereld, de opgestegen meesters, aartsengelen en alle wezens die jou verder willen en kunnen helpen op jouw pad van Ascensie.


Je hoeft het ze alleen maar te vragen...


Deze eendaagse training bedraagt 125.- inclusief lunch en versnaperingen.

Als tweedaagse training is jouw investering 195.-, er kan dan wat dieper op de materie in worden gegaan in de vorm van sharing en teachings.


Algemene Voorwaarden:


Als u wilt meedoen aan een van de workshops kun je een mailtje sturen of je aanmelden via het contactformulier.  . Na het ontvangen van de bevestiging van deelname staat u officieel op de lijst, als u zich afmeldt na het ontvangen van deze bevestiging worden er annuleringskosten in rekening gebracht.ls 


Voorwaarden voor gewone workshops:

Tussen 15 en 29 dagen wordt 50 % van de totale kosten in rekening gebracht, 1en 14 dagen bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.


let op!

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan de workshops van lotusjoy indien je een psychische stoornis, Epilepsie of een Pacemaker hebt.